hjem / support / ssl certificate order guide

Sådan bestiller du dit Quality SSL certifikat

Denne side giver dig en trin-for-trin beskrivelse af hvad du skal gøre for at få et SSL certifikat fra QualitySSL.

I. Find det Quality SSL certifikat som dækker dit behov

QualitySSL tilbyder forskellige SSL certifikater med henblik på at opfylde dine behov. Uanset antallet af domæner eller servere du ønsker at sikre med SSL, vil et af vores Quality SSL certifikater være det rette for dig. For at hjælpe dig med at finde det rette Quality SSL certifikat har vi lavet en side med en oversigt over vores SSL certifikater.

II. Forbered din dokumentation

Før vi udsteder et QualitySSL certifikat laver vi en komplet domænenavn- og identitetskontrol. Dermed får du et SSL certifikat, som giver høj sikkerhed og tillid. Det betyder dog, at vi skal have dokumentation for at vi kan gennemføre valideringen.

Hvis certifikatet bestilles til en virksomhed skal vi bruge et af de følgende:

Hvis certifikatet bestilles til et universitet/skole skal vi bruge et af de følgende:

Hvis certifikatet bestilles til en offentlig institution skal vi bruge et af de følgende:

Hvis certifikatet bestilles til en privat person skal vi bruge et af de følgende:

Sørg for at adressen på din ordre, dokumentation og whois stemmer overens.

Før vi udsteder dit QualitySSL certificate kontrollerer vi at følgende adresser stemmer overens:

• Adressen på dokumentationen.
  • Adressen angivet i Certificate Signing Request (CSR).
  • Adressen af registranten på WHOIS af det domænenavn som certifikatet skal udstedes til.

Du kan derfor fremskynde udstedelsen processen ved at sikre at de 3 adresser stemmer overens.

Nyttige links:

• Hvis du ikke kender dit CVR nummer, kan finde det i det centrale virksomhedsregister.
    http://www.cvr.dk/

• Hvis du ikke kender dit DUNS nummer, kan du kontakte din lokale Dun & Bradstreet kundeservice, og de vil være i stand til at fortælle dig dit DUNS nummer.
    http://dbdenmark.dnb.com/

• Hos DK Hostmaster kan du se og ændre registrantinformationen for domænenavne, der ender på .dk.
    http://www.dk-hostmaster.dk/

• Her kan du foretage en Whois-søgning på internationale domænenavne.
    http://www.who.is/

III. Generer dit Certificate Signing Request (CSR)

Hvis du ejer eller administrerer din egen server, kan du selv lave dit Certificate Signing Request (CSR). Hvis du ikke selv administrerer serveren, skal du bede din serveradministrator om at lave et CSR til dig.

Du finder detaljerede instruktioner om hvordan du genererer dit CSR, på vores "Sådan laver du dit CSR" side.

Lad din serveradministrator tilføje et CSR til din bestilling.

Du kan bestille dit Quality SSL certifikat uden at du skal have et CSR klar.

Når du har bestilt dit Quality SSL certifikat hjælper vores system dig med at sende en e-mail til din serveradministrator, med en kort og nem beskrivelse af hvordan man tilføjer et CSR til din bestilling.

Dermed skal du ikke bekymre dig om hvordan man laver et CSR.

IV. Bestil dit Quality SSL certifikat

På vores bestillingsside kan du starte din bestilling ved at klikke på "Bestil nu" knappen/linken ved det produkt, du ønsker at bestille.

Bestillingen er delt op i 3 trin:

1. Produktdetaljer

Her vælger du levetiden for dit Quality SSL certifikat og om du har et Certificate Signing Request (CSR) klar. Hvis du svarer "Nej" til CSR spørgsmålet, vil du se et nyt felt med navnet "Common Name". "Common Name" feltet skal indeholde det domænenavn, hostnavn eller IP adresse som du ønsker at bruge dit Quality SSL certifikat med. Har du svaret med "Ja" til CSR spørgsmålet vil du se et nyt felt, hvor du skal indsætte dit CSR, og en pull down menu hvor du vælger den serversoftware som du bruger samt en "Kontroller CSR" knap. Når du trykker på "Kontroller CSR" decoderer vores system dit CSR og viser dens indhold samt felter til at angive organisationens navn, adresse og kontakt person.

2. Kontaktdetaljer

Her vælger du om du er ny eller tilbagevendende kunde. Som ny kunde vil du se felter som skal udfyldes med dine kontaktdetajler, hvorefter vores system automatisk opretter en QualitySSL Konto til dig. Er du derimod en tilbagevendende kunde skal du blot angive din e-mail adresse og adgangskode, og alle kundekontaktfelter vil automatisk blive udfyldt med dine kontaktdetaljer.

3. Gennemgå og Bekræft Bestillingen

Dette er det sidste skridt, inden du sender din bestilling til os, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling og se den samlede pris. Her vælger du også om du vil betale igennem WorldPay, som er en af de største leverandør af internet betalingsløsninger, hvor du kan betale med Visa eller Mastercard, eller PayPal, som er et firma under eBay, der giver dig mulighed for at betale os via din PayPal konto eller uden en PayPal konto ved at bruge dit kreditkort (Visa, Mastercard, American Express ...).

V. Fortsæt til Betalingssiden

Når du har bekræftet din bestilling, vil du blive præsenteret for en side, som viser dit ordrenummer og en "Fortsæt til betalingsside" knap. Ved at klikke på knappen bliver du vidersendt til vores betalingsside, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger.

VI. Bestillingsgodkendelsesprocedure

Når du bestiller et Quality SSL certifikat for et domænenavn kontrollerer vi at organisationskontakten, som du har angivet i din bestilling, har en e-mail adresse som bruger samme domænenavn eller en e-mail adresse som er del af whois-recorden til det pågældende domænenavn. Organisationskontakten vil derefter modtage en e-mail fra os, med information om hvem der har bestilt Quality SSL certifikatet. Denne e-mail vil også indeholde et specielt link, som fører til en side hvor organisationskontakten kan godkende / afvise udstedelse af certifikatet.

Hvis organisationskontakten afviser udstedelsen, vil du modtage en e-mail, og du får derefter 7 dage til at løse problemet, inden ordren bliver annulleret og din betaling bliver refunderet.

VII. Vi behandler din bestilling

Når vi har modtaget din betalingsinformation begynder vi straks med at behandle din bestilling. Hvis adresserne stemmer overens, som beskrevet i punkt II, og organisationskontakten har godkendt bestillingen vil der kun gå få timer inden dit Quality SSL certifikat er udstedt.

VIII. Installer dit Quality SSL certifikat

Når vi har udstedt dit Quality SSL certifikat, få du en e-mail med instruktioner om at logge dig på din QualitySSL konto for at hente dit Quality SSL certifikat og læse vores trin-for-trin instruktioner som er tilpasset din server.

Brug for mere hjælp ?

Du er velkommen til at kontakte os på

E-mail support@qualityssl.com

Telefon +45 30 29 19 09

vedrørendeinstallations spørgsmål eller rådgivning omkring Quality SSL certifikater.